Tisztelt Cégtulajdonosok, Cégvezetők,
Csoportvezetők, Csapatban dolgozók!

Vállaljuk céges csapatok indoor csapatépítő feladatainak lebonyolítását.

Milyenek a jó csapatépítő játék ötletek?

  • A lényeg, hogy növeljék a csoport kohéziót, rávezessék a csapatot arra, hogy milyen egységben működni. A szociálpszichológia szerint mérsékelten baráti kapcsolatú embereket úgy lehet összehozni, ha közös célt vagy ellenségképet kapnak. Itt a kijutás a közös cél.

A szabadulós játék egy nem hétköznapi kikapcsolódási forma.

  • A szobarendszerből való kijutáshoz erős együttműködésre és közös gondolkodásra van szükség.  A szabadulós játék segíti a csapatmunkát és javítja a csapaton belüli kommunikációt. A játék kulcsa lehet a hétköznapokat beárnyékoló feszültségek megszüntetésének is. A feladatokat a határidőre leginkább a jól együtt dolgozó csapatok tudják megoldani, így a körülbelül egy órás szabadulós játék összekovácsolja a csapat tagjait.
  • Jellemzően 6-10-fős társaságok számára íródott forgatókönyv alapján, maximum 60 perc alatt kell megoldani a helyszíneken fellelhető rejtvényeket, melyeket valamilyen történet fűz keretbe. Megtalálhatóak köztük logikai, műveltségi és ügyességi feladatok egyaránt.
  • Ebben a játékban egyedül nem lehetséges kijutni, ugyanis vannak olyan rejtvények melyekhez több ember szükséges. Mindenki fontos, és mindenki kicsit másban jó! A kis csapat a játék közben akarva akaratlanul összedolgozik, és végül összeérik!

A hangsúly a csapatjátékon van.

  • Ennyi idő alatt általában felszínre kerülnek a csapattagok olyan rejtett jó tulajdonságai, mint a vezető és szervező készség, a türelem, a kreativitás, az általános műveltség vagy a logikus észjárás.
  • Aki jól szeretné érezni magát, az garantáltan jól is fogja, ha ellátogat hozzánk és valószínűleg önmagát lepi majd meg leginkább, milyen remek problémamegoldó, vezető, szervező vagy éppen csapatjátékos.
  • ” A hétköznapok gondolkodásától eltérő, kreatív gondolkodást igényelnek ezek a feladatok úgy, hogy közben nagyon jól éreztük magunkat. Mintha újra gyerekek lettünk volna egy órára.” mondta egy lelkes játékosunk.

Bérelje ki pályánkat és ajándékozza meg egy hatalmas élménnyel kollégáit, alkalmazottait!

Kalandbarlang
Miskolc